Media

Comunicate de presăRSS

Ianuarie 12, 2012

Note de An Nou, primul concert simfonic difuzat live pe internet.

Trilulilu şi Notes&Ties prezintă, în premieră pentru România, difuzarea în direct, pe internet (livestreaming), a unui concert de muzică clasică cu orchestră.

Notes&Ties este un concept de eveniment privat de muzică clasică cu orchestră, care reuneşte în jurul muzicii clasice factori de decizie din mediul de afaceri, academic şi artistic al Clujului.

Concertul va avea loc în Cluj-Napoca pe 16 Ianuarie 2012, la Auditorium Maximum, începând cu ora 20:00 şi va fi difuzat în direct pe internet la adresa http://live.trilulilu.ro/note .

Citeste mai departe →
Octombrie 31, 2011

Trilulilu.ro se alatura IAB Romania, pentru a contribui la dezvoltarea industriei online romanesti

Bucureşti, 25 octombrie 2011 – Trilulilu.ro – cea mai mare comunitate online din Romania unde vizitatorii pot urmari si contribui cu clipuri video, audio sau imagini – a devenit incepand de astazi membru oficial al IAB Romania, participand activ, si in acest fel, la dezvoltarea mediului online romanesc.

Citeste mai departe →
August 23, 2011

Trilulilu îşi consolidează echipa de vânzări din Bucureşti prin angajarea Iuliei Şerbulea în poziţia de Business Development Manager

Începând de azi, Iulia Şerbulea se alătură echipei Trilulilu ocupând poziţia de Business Development Manager

Citeste mai departe →
Iulie 4, 2011

TVR Cultural lansează un canal propriu pe Trilulilu

TVR Cultural este primul post de televiziune din România dedicat valorilor autentice care se apropie de publicul său prin intermediul unui canal pe cel mai popular site de videosharing din ţară – trilulilu.ro.

Citeste mai departe →
Iunie 10, 2011

Primul single Sistem feat. Deepcentral, în exclusivitate pe Trilulilu

Astăzi s-a lansat primul single Sistem feat. DeepCentral, intitulat “I fucked Up”. În perioada 10 iunie- 12 iunie 2011, piesa se poate asculta exclusiv online pe trilulilu.ro .

Citeste mai departe →
Iunie 1, 2011

Trilulilu lansează secţiunea de jocuri!

De 1 iunie, Trilulilu lansează secţiunea jocuri, unde veţi putea găsi toate jocurile din headerul site-ului www.trilulilu.ro. Aceasta secţiune va fi într-un continuu proces de updatare.

Astfel, puteţi redescoperi bucuria de a fi copil, urmând linkul: www.trilulilu.ro/jocuri.

Citeste mai departe →
Martie 24, 2011

Trilulilu anunţă lansarea canalului oficial al emisiunii „ÎnTrecerea Anilor” de pe TVR1

Trilulilu, cea mai mare comunitate online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini, anunţă parteneriatul cu TVR, prin lansarea canalului oficial online al emisiunii “ÎnTrecerea Anilor”, prezentată de celebrul Mircea Radu.

Citeste mai departe →