Media

Note de An Nou, primul concert simfonic difuzat live pe internet.

Cluj-Napoca, 12 ianuarie 2012, Trilulilu şi Notes&Ties prezintă, în premieră pentru România, difuzarea în direct, pe internet (livestreaming), a unui concert de muzică clasică cu orchestră.

Notes&Ties este un concept de eveniment privat de muzică clasică cu orchestră, care reuneşte în jurul muzicii clasice factori de decizie din mediul de afaceri, academic şi artistic al Clujului.

Concertul va avea loc în Cluj-Napoca pe 16 Ianuarie 2012, la Auditorium Maximum, începând cu ora 20:00 şi va fi difuzat în direct pe internet la adresa http://live.trilulilu.ro/note .

Notes&Ties este o inițiativă care îşi propune ca prin muzică şi legăturile pe care muzica clasică le creează, să sprijine, atât financiar cât şi prin expunere la public, tineri muzicieni cu performanţe extraordinare. Prin parteneriatul cu Trilulilu, Orchestra Notes&Ties devine prima orchestră din România care difuzează, în direct, pe internet, un concert de muzică simfonică.

“Transmiterea concertului “ Note de An Nou” din 16 Ianuarie 2012, live pe internet, ne ajută în primul rând să facem cunoştinţă publicului larg cu cei mai valoroşi tineri muzicieni din Transilvania şi în al doilea rând să facem un pas important spre introducerea unui concept care în Vest este binecunoscut şi anume acel de sală de concerte virtuală” a precizat Cosmin Dumitru Chindriş, Corporate Sponsorship Manager Notes&Ties.

”Ne face mare plăcere să sprijinim inițiativele Notes&Ties și să transmitem în premieră pentru România un concert de muzică clasică live pe internet, pe trilulilu.ro. Prin această colaborare dorim să promovăm tinerele talente clujene dar în același timp să oferim acces la un spectacol de calitate tuturor pasionaților de muzică clasică din România. Sperăm ca acestă inițiativă să fie un exemplu pozitiv de promovare a culturii si de implicare în societate.” a declarat Călin Biriș, Director de Marketing Trilulilu.

Despre Trilulilu
Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romania, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romanesc, conform SATI.
În acest moment, trilulilu.ro are peste 2.9 milioane de vizitatori unici lunar.

Despre Notes&Ties
Notes&Ties este o serie de evenimente private cu muzică clasică care are loc în Cluj-Napoca din 2010, aflată acum la a treia editie. Pentru 2012 Notes&Ties a programat patru evenimente: Note de An Nou, Note de Paste, Note de Toamnă şi Note de Crăciun. Orchestra Notes&Ties este formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni ai Clujului şi este dirijata de către Vlad Agachi. Notes&Ties are la baza misiunea de a stabili o legătură durabilă între mediul de afaceri, cel academic și artistic al Clujului și susținerea și promovarea tinerilor muzicieni.
Echipa Notes&Ties este formată din: Răzvan Poptean (Project Manager), Corina Ceclan, Alexandra Făgărăşan, Cosmin Dumitru Chindriş, Dacian Cesa-Goje, Manuel Mureşan, Roxana Huza, Bianca Comşa, Anda Puşcaş, Ioana Baalbaki şi echipa de voluntari: Ştefana, Alin, Maria, Natalia, Paula, Vali, Anca.

Pentru mai multe informaţii:

Calin Biris
Director de Marketing, Trilulilu
Mobil: 0733 078 019;
E-mail: [email protected]
Web: http://www.trilulilu.ro

Cosmin Dumitru Chindriş
Corporate Sponsorship Manager
NOTES&TIES
Mobil: 0740 963 913
E-mail: [email protected]otesandties.ro
Web: www.notesandties.ro