Media

Trilulilu.ro se alatura IAB Romania, pentru a contribui la dezvoltarea industriei online romanesti

Bucureşti, 25 octombrie 2011 – Trilulilu.ro – cea mai mare comunitate online din Romania unde vizitatorii pot urmari si contribui cu clipuri video, audio sau imagini – a devenit incepand de astazi membru oficial al IAB Romania, participand activ, si in acest fel, la dezvoltarea mediului online romanesc.

“Ne bucura decizia Trilulilu de a deveni membru si ne asteptam la o contributie activa din partea lor in domeniile de interes. In plus, prin aceasta aderare vom putea avansa si concretiza mai rapid planurile de autoreglementare in domeniul publicitatii video online precum si la dezvoltarea a tot ceea ce tine de continut video si sharing, alaturandu-ne astfel altor tari care au facut deja progrese in aceste directii“ declara Ioana Anescu, Director Executiv IAB Romania

“Cred in faptul ca industria online din Romania se va dezvolta foarte mult in anii care urmeaza si ca suntem abia la inceput din punct de vedere al posibilitatilor existente in publicitatea online. Ca membri IAB vom incerca sa ne aducem contributia in acest sens si sa punem la dispozitie know-how-ul pe care l-am acumulat in ultimii ani in tot ceea ce inseamna publicitate video online si nu numai “ a declarat Sergiu Biriş, Director General Trilulilu.

In calitate de membru al IAB Romania, Trilulilu se va putea implica in activitatile asociatiei, care includ cercetare, educatie, standardizare, sustinerea de  evenimente pentru industrie, public affairs, operatiuni si social media, atat cu initiative proprii sau in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania, beneficiind de toate avantajele calitatii de membru al asociatiei.

In momentul de fata IAB Romania are 51 de membri, printre cei mai importanti jucatori pe piata la nivel de publisheri, regii, agentii si furnizori de servicii pentru mediul online. Trilulilu este prima platforma de acest gen care devine membru IAB Romania si al 22-lea publisher care face parte dintre membrii asociatiei.

Despre IAB Romania

Asociatia IAB Romania (www.iab-romania.ro) a fost creata în anul 2006 si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni.

Asociatia IAB Romania este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Asociatia IAB Romania este membru al asociatiei IAB Europe (www.iabeurope.eu), participand ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociatii in 2008.

Despre Trilulilu

Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romania, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind in ultimii unul din cele mai vizitate site-uri romanesti.

În acest moment, Trilulilu are peste 2.5 milioane de vizitatori unici lunar si peste 1.3 milioane de utilizatori înregistraţi

Pentru mai multe informaţii:

Ioana Anescu
Director Executiv IAB Romania
[email protected]
Mobil: 0722511602

Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: [email protected]
Web: www.trilulilu.ro