Media

Trilulilu îşi consolidează echipa de vânzări din Bucureşti prin angajarea Iuliei Şerbulea în poziţia de Business Development Manager

Începând de azi, Iulia Şerbulea se alătură echipei Trilulilu ocupând poziţia de Business Development Manager. Ea va conduce departamentul de vânzări din Bucureşti, format în prezent din patru persoane, obiectivele principale fiind creşterea vânzărilor şi dezvoltarea direcţiilor de business ale companiei.

Iulia are o experienţă vastă în domeniu, ea ocupând în trecut funcţia de Global Online Campaigns Manager la BitDefender, Digital Strategy Manager la HyperActive, Lowe & Partners sau Client Service Manager la HyperActive, Lowe & Partners. Printre clienţii de care Iulia s-a ocupat se numără Renault Nissan, ING Bank, Farmaciile Dona, Ferrero Romania, Avon Cosmetics şi Johnson&Johnson.

“Este un pas important pentru noi, iar experienţa Iuliei va aduce cu siguranta plus valoare echipei Trilulilu. Iulia cunoaşte foarte bine mediul online şi am încredere că va reuşi să fie un bun lider şi totodată un liant între businessul Trilulilu şi clienţi”, a declarat Sergiu Biriş, Director General Trilulilu.

„Îmi doream o schimbare în mediul interactive românesc în momentul în care Sergiu mi-a prezentat această oportunitate, aşa că am decis să dau curs propunerii de a mă alătura echipei Trilulilu. Sunt convinsă că experienţa şi know-how-ul meu în ceea ce priveşte piaţa de interactive se vor imbina de minune cu forţa de vânzări pe care Trilulilu o are în acest moment”, a declarat Iulia Şerbulea, Business Development Manager Trilulilu.

Biroul de vânzări  din Bucureşti al Trilulilu a fost deschis în luna iunie 2010 odată cu internalizarea totală a vânzărilor de publicitate.

Despre Trilulilu

Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romania, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romanesc, conform SATI.

În acest moment, Trilulilu are peste 1.2 milioane de utilizatori înregistraţi.

Pentru mai multe informaţii:
Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: [email protected]
Web: www.trilulilu.ro