Media

TVR Cultural își lansează canal propriu pe Trilulilu

Autor: Nicoleta Banila
Publicatie: www.capital.ro
Data aparitiei: 04.06.2011

VR Cultural va avea un canal propriu pe cel mai popular site de videosharing din România – trilulilu.ro, se arată într-un comunicat de presă al TVR.

Canalul video va fi încărcat periodic cu documentare marca TVR Cultural, interviuri cu personalități și clipuri special filmate pentru a fi difuzate pe internet.
“Documentarele şi interviurile de pe acest canal au rolul de a redeschide apetitul oamenilor pentru ceea ce contează cu adevărat în materie de cultură. Vrem să le arătăm telespectatorilor, concret, ce ratează dacă nu se uită la TVR Cultural”, a spus Toader Păun, e-Marketing Manager TVR.

ansarea www.trilulilu.ro/tvr-cultural face parte din noua strategie de comunicare online a postului, care-şi propune să transmită conținut video publicului TVR Cultural, acolo unde acesta alege să-şi petreacă cea mai mare parte din timpul liber.
„Internetul este o forță care nu poate fi ocolită, iar Trilulilu are deschidere spre o audienţă pe care televiziunile o ating mai greu. Ca şi bonus pentru comunitate, aceasta se va bucura şi de clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu”, a declarat Sergiu Biriş, director general Trilulilu.
TVR cultural are de puțin timp şi o pagină pe Facebook, care cuprinde informații despre programe, concursuri online și discuții pe teme culturale.

Articol aparut in www.capital.ro