Media

Documentare și clipuri realizate de TVR Cultural, pe Trilulilu

Autor: Anca Simionescu
Publicatie: www.evz.ro
Data aparitiei:03.07.2011

După succesul canalului “ÎnTrecerea Anilor”, de la TVR 1, postul cultural al Televiziunii Publice vine mai aproape de cei interesați cu ajutorul popularului site de videosharing.

ansarea www.trilulilu.ro/tvr-cultural face parte din noua strategie de comunicare online a postului. Aici vor fi încărcate periodic documentare TVR Cultural, interviuri cu personalităţi, dar şi clipuri.

„Prin noul canal de pe Trilulilu.ro încercăm să le arătăm celor care preţuiesc adevăratele valori că TVR Cultural este locul unde se pot regăsi în ceea ce văd, aud şi simt. Documentarele şi interviurile de pe acest canal au rolul de a redeschide apetitul oamenilor pentru ceea ce contează cu adevărat în materie de cultură. Vrem să le arătăm telespectatorilor, concret, ce ratează dacă nu se uită la TVR Cultural. Am ales o modalitate transparentă de a ne apropia de cei asemeni nouă, asemeni TVR Cultural”, a declarat Toader Păun, e-Marketing Manager TVR.

În prima săptămână, vizitatorii vor vedea prima parte dintr-o serie de documentare despre Muntii Apuseni, un film realizat de Cristina Oancea și produs de TVR Cultural, care a obţinut premiul „Simpatia Publicului” la Festivalul Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF de la Chişinău. Tot pe canalul TVR Cultural va fi postat integral şi un amplu interviu acordat de soprana Angela Gheorghiu, realizat de Marius Constantinescu, difuzat prima dată în emisiunea „Profil, poveste, personaj”.

„ÎnTrecerea Anilor” pe Trilulilu, un succes

„Colaborarea pe care o avem cu TVR1 prin intermediul canalului “ÎnTrecerea Anilor” s-a dovedit a fi un succes, astfel încât colaborarea cu TVR Cultural e un pas firesc pentru ambele părţi. Internetul este o fortă care nu poate fi ocolită, iar Trilulilu are deschidere spre o audienţă pe care televiziunile o ating mai greu. Suntem convinşi că utilizatorii noştri vor urmări cu interes documentarele şi interviurile TVR Cultural. Ca şi bonus pentru comunitate, aceasta se va bucura şi de clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu”, a declarat Sergiu Biriş, Director General Trilulilu.

Recent a fost lansată şi pagina de Facebook TVR Cultural, www.facebook.com/TVRCultural, care cuprinde informaţii despre programele postului, concursuri exclusiv online şi discuţii pe teme culturale.

Articol aparut  in www.evz.ro