Media

Trilulilu lansează secţiunea de jocuri!

Cluj-Napoca, 1 iunie 2011

Când erai mic, ţi-ai aruncat carnetul pe geam, sperând că acesta o să dispară cu tot cu notele proaste.Asta după ce ai spart un geam. Sau poate erai un copil foarte cuminte, care prefera să citească “Cireşarii”şi să îşi facă conştiincios temele.

Indiferent de cum erai, toţi avem în comun un lucru: plăcerea de a ne juca!

De 1 iunie, Trilulilu lansează secţiunea jocuri, unde veţi putea găsi toate jocurile din headerul site-ului www.trilulilu.ro. Aceasta secţiune va fi într-un continuu proces de updatare.

Astfel, puteţi redescoperi bucuria de a fi copil, urmând linkul: www.trilulilu.ro/jocuri.

Dacă vreţi să aflaţi ce se juca Directorul General Trilulilu Sergiu Biriş când era mic: http://www.trilulilu.ro/canal/1iunie

Ţie ce îţi plăcea să te joci când erai mic?

Despre Trilulilu
Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romînia, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romînesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Anul 2010 a adus  până acum pentru Trilulilu peste 3, 4 de unici şi cu un record de peste 300.000 de vizitatori unici într-o singură zi. În acest moment, Trilulilu are aproape 1 milion de utilizatori înregistraţi, din care peste 30% sunt activi în fiecare lună.

Pentru mai multe informaţii:
Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: alina.crancau@trilulilu.ro
Web: www.trilulilu.ro