Media

Primul single Sistem feat. Deepcentral, în exclusivitate pe Trilulilu

Cluj-Napoca, 10  iunie 2011

Astăzi s-a lansat primul single Sistem feat. DeepCentral, intitulat “I fucked Up”.  În perioada  10 iunie- 12 iunie 2011, piesa se poate asculta exclusiv online pe trilulilu.ro . Aceasta piesă este varianta în limba engleză a singleul-ui “În Urma Ta”, cele două cântece reprezentând prima colaborare a trupei Sistem cu un DJ. Textul versiunii engleze a fost scris de Xonia, colaboratoare apropiată a celor de la DeepCentral. Pentru filmările acestui videoclip, Sistem împreună cu Doru şi George (DeepCentral) au căutat un cadru răcoros şi l-au găsit tocmai în vârful muntelui, la Hotelul de Gheaţă de la Balea Lac.

Trilulilu şi Sistem nu sunt la prima colaborare de acest gen, trupa lansându-şi în trecut şi alte single-uri în exclusivitate pe Trilulilu.

Piesa poate fi ascultată urmând linkul: http://www.trilulilu.ro/umusic/550085da485cfc.

Ataşat veţi găsi un album foto al artiştilor.

Despre Trilulilu
Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romînia, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romînesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Anul 2010 a adus  până acum pentru Trilulilu peste 3, 4 de unici şi cu un record de peste 300.000 de vizitatori unici într-o singură zi. În acest moment, Trilulilu are aproape 1 milion de utilizatori înregistraţi, din care peste 30% sunt activi în fiecare lună.

Pentru mai multe informaţii:
Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: alina.crancau@trilulilu.ro
Web: www.trilulilu.ro