Media

Trilulilu.ro, pe factura de la Electrica!

Autor: www.refresh.ro
Publicatie: www.refresh.ro
Data aparitiei: 27.03.2011

Conform unui comunicat de presa emis de catre Trilulilu.ro, incepand de saptamana aceasta emisiunea “InTrecerea Anilor” prezentată de Mircea Radu pe TVR 1 va fi disponibila si pe canalul oficial online trilulilu.ro/intrecerea-anilor, in urma unui parteneriat incheiat cu TVR.

“Mă bucur că de acum sunt şi eu un trilulist. Pe platourile emisiunii noastre se întâmplă foarte multe lucruri amuzante pe care nu apucăm să le arătăm la TV. Pentru asta am creat pagina de pe Trilulilu. Aici postăm interviurile din culise cu vedetele invitate, secvenţe din program şi faze memorabile, pe care nu le puteţi vedea în altă parte”, Mircea Radu.

Sa recapitulam. a) interviurile din culise cu vedetele invitate si b) secvente din program si faze memorabile. Sau a) contenet exclusiv online si b) extrase din contentul televiziunii de stat, contrent pentru care platim extra la factura de curent electric.

Nu imi dau seama ce a facut Societatea Romana de Televiziune in 2010 (e posibil sa aflam luna ce vine), insa, in 2009, activitatea online a acesteia raporta venituri de 3.700 de euro.

Articol aparut in www.refresh.ro