Media

Doar doi câştigători din Cluj la competiţia bloggerilor

Autor: Mihai Prodan
Publicatie: www.ziuadecj.ro
Data aparitiei: 28.03.2011

Clujul are doar doi câştigători la competiţia blogurilor, RoBlogFest, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti. Ambele conturi sunt administrate de aceeaşi persoană.

Blogul TVDece, scris de Alina Crâncău şi Răzvan Dragoş, a câştigat locul II la categoria “cel mai bun blog colectiv”, în vreme ce blogul site-ului UGC trilulilu.ro a câştigat la categoria “cel mai bun cont de twitter pentru un brand”.

Alina Crâncău este specialist în relaţii publice pentru site-ul trilulilu.ro şi administrează şi conturile de social media ale companiei. “Este cu atât mai onorant cu cât această categorie a fost una jurizată”, a spus Crâncău pentru ziuadecj.ro. Juriul a fost format din Cristina Avram de la Tuborg, Ana Bulgar de la Petrom, Gabi Bartic de la Q2M, Dana Pascu (Grey Bucureşti), Marius Pahomi (MEC Global) şi Tudor Galoş de la Microsoft.

“Pentru mine personal este o încununare a muncii mele depuse, iar pentru brandul pe care îl reprezint e un PR excelent. Crocodilu a comunicat întotdeauna valorile brandului, a fost deschis, onest, jovial, lucru care l-a făcut extrem de popular şi l-a diferenţiat în online”, a adăugat Crâncău.

Articol aparut in www.ziuadecj.ro