Media

Trilulilu anunţă lansarea canalului oficial al emisiunii “ÎnTrecerea Anilor” de pe TVR1

Autor:  www.amosnews.ro
Publicatie: www.amosnews.ro
Data aparitiei :24.03.2011

Trilulilu, cea mai mare comunitate online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini, anunţă parteneriatul cu TVR, prin lansarea canalului oficial online al emisiunii “ÎnTrecerea Anilor”, prezentată de celebrul Mircea Radu.

La adresa www.trilulilu.ro/intrecerea-anilor, utilizatorii site-ului se pot abona pentru a urmări secvenţe sau replici memorabile din emisiuni, publicate în exclusivitate pe Trilulilu.

TVR 1 a lansat la mijlocul lunii martie noua grilă de programe, în care se regăseşte sezonul al doilea al popularei emisiuni de divertisment „ÎnTrecerea Anilor”.

În noul sezon, care cuprinde 16 ediţii, intră în competiţie şi decada 2000-2009, iar structura publicului este schimbată. Publicul reprezintă fiecare decadă din concurs: anii ‘50, ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 şi 2000 şi poate fi selectat inclusiv de pe Trilulilu.ro şi dintre fanii din pagina de Facebook a emisiunii (http://www.facebook.com/intrecereaanilor).

“Colaborarea cu TVR dovedeşte încă o dată forţa Internetului şi a comunităţii din jurul site-ului nostru. Trilulilu are deschidere spre o audienţă pe care televiziunile o ating mai greu. Acest fapt a dus la o mai mare deschidere a acestora spre platforma noastră, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, zona online a devenit atât de ofertantă. Este un beneficiu şi pentru utilizatorii noştri care vor avea parte de conţinut exclusiv şi de oportunitatea de a participa direct în emisiune. Sunt încântat cu atât mai mult cu cât acest pas vine din partea televiziunii naţionale”, a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Trilulilu.

„Mă bucur că de acum sunt şi eu un trilulist. Pe platourile emisiunii noastre se întâmplă foarte multe lucruri amuzante pe care nu apucăm să le arătăm la TV. Pentru asta am creat pagina de pe Trilulilu. Aici postăm interviurile din culise cu vedetele invitate, secvenţe din program şi faze memorabile, pe care nu le puteţi vedea în altă parte”, explică Mircea Radu, prezentatorul emisiunii “ÎnTrecerea Anilor” de la TVR 1.

Articol aparut in www.amosnews.ro/