Media

Trilulilu anunţă lansarea canalului oficial al emisiunii „ÎnTrecerea Anilor” de pe TVR1

Cluj-Napoca, 24 martie 2010

Trilulilu, cea mai mare comunitate online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini, anunţă parteneriatul cu TVR, prin lansarea canalului oficial online al emisiunii “ÎnTrecerea Anilor”, prezentată de celebrul Mircea Radu.

La adresa www.trilulilu.ro/intrecerea-anilor, utilizatorii site-ului se pot abona pentru a urmări secvenţe sau replici memorabile din emisiuni, publicate în exclusivitate pe Trilulilu.

TVR 1 a lansat la mijlocul lunii martie noua grilă de programe, în care se regăseşte sezonul al doilea al popularei emisiuni de divertisment „ÎnTrecerea Anilor”.

În noul sezon, care cuprinde 16 ediţii, intră în competiţie şi decada 2000-2009, iar structura publicului este schimbată. Publicul reprezintă fiecare decadă din concurs: anii ‘50, ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 şi 2000 şi poate fi selectat inclusiv de pe Trilulilu.ro şi dintre fanii din pagina de Facebook a emisiunii (http://www.facebook.com/intrecereaanilor).

“Colaborarea cu TVR dovedeşte încă o dată forţa Internetului şi a comunităţii din jurul site-ului nostru. Trilulilu are deschidere spre o audienţă pe care televiziunile o ating mai greu. Acest fapt a dus la o mai mare deschidere a acestora spre platforma noastră, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, zona online a devenit atât de ofertantă. Este un beneficiu şi pentru utilizatorii noştri care vor avea parte de conţinut exclusiv şi de oportunitatea de a participa direct în emisiune. Sunt încântat cu atât mai mult cu cât acest pas vine din partea televiziunii naţionale”, a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Trilulilu.

„Mă bucur că de acum sunt şi eu un trilulist. Pe platourile emisiunii noastre se întâmplă foarte multe lucruri amuzante pe care nu apucăm să le arătăm la TV. Pentru asta am creat pagina de pe Trilulilu. Aici postăm interviurile din culise cu vedetele invitate, secvenţe din program şi faze memorabile, pe care nu le puteţi vedea în altă parte”, explică Mircea Radu, prezentatorul emisiunii “ÎnTrecerea Anilor” de la TVR 1.

Despre Trilulilu
Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romînia, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romînesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Anul 2010 a adus  până acum pentru Trilulilu peste 3, 4 de unici şi cu un record de peste 300.000 de vizitatori unici într-o singură zi. În acest moment, Trilulilu are aproape 1 milion de utilizatori înregistraţi, din care peste 30% sunt activi în fiecare lună.

Despre Televiziunea Română

Televiziunea Română, prin TVR 1, TVR 2, TVR Cultural, TVR 3, TVR Info, TVR HD şi TVR Internaţional, oferă cea mai mare diversitate de producţii româneşti, de la ştiri, evenimente sportive majore şi dezbateri, până la filme, seriale, documentare şi programe pentru minorităţi. Noua strategie a televiziunii publice include şi apropierea de telespectatorii ei, folosind inclusiv Internetul, în special prin intermediu platformelor sociale.

Pentru mai multe informaţii:
Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: alina.crancau@trilulilu.ro
Web: www.trilulilu.ro