Media

trilulilu.ro are drepturi de difuzare de la Universal Music

Autor: CiyNews
Data apartiei: 20.02.2011
Publicatie: www.citynews.ro

Trilulilu si Universal Music anunta, in premiera in Romania, semnarea primului contract de licentiere intre un site de partajare de fisiere si cea mai mare companie din industria muzicala.

Astfel, Trilulilu devine singurul site din Romania, cu continut postat de catre utilizatori, care are drepturi de difuzare a pieselor Universal Music (cea mai mare casa de discuri din lume) si Roton (unul dintre cei mai mari producatori de muzica din tara noastra.

Contractul de licenta are la baza impartirea veniturilor din publicitate si autorizeaza Trilulilu sa faca streaming la orice piesa Universal Music, chiar daca aceasta este uploadata de catre utilizatorii site-ului trilulilu.ro.

Pentru a fi insa in concordanta cu strategia globala Universal Music, piesele vor fi disponibile pentru ascultare doar pentru utilizatorii din Romania.

“Semnarea parteneriatului cu Universal Music reprezinta un pas inainte pentru noi, dar si pentru partenerii si artistii cu care vom colabora pe viitor. In perioada urmatoare vom lansa noi optiuni prin care artistii sa isi promoveze muzica pe Trilulilu precum si un program oficial de impartire a veniturilor din publicitate si cu alti parteneri, fie ca e vorba de muzica sau video”, a declarat Sergiu Biris, directorul general trilulilu.ro.