Media

Incep inscrierile la concursul EcoPaparazzi din februarie

Autor: www.bitpress.ro
Publicatie: www.bitpress.ro
Data aparitiei:05.02.2011

Concursul EcoPaparazzi anunta inceputul editiei lunii februarie. Incarca fotografiile sau filmele tale pe www.ecopaparazzi.ro intre 1 si 28 februarie 2011 si castiga aparate de fotografiat si alte premii surpriza!
Lucrarile trebuie sa surprinda exemple de bune si rele practici din comunitatea locala, cum ar fi persoane surprinse aruncand deseuri in locuri nepermise, actiuni de ecologizare, idei sau lectii pentru o viata eco. Castigatorii vor fi desemnati in functie de numarul de voturi primite si vor fi anuntati pe 8 martie 2011. Concursul se desfasoara pe portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltat in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.
Pentru a lua parte la concurs, doritorii pot incarca filmele sau fotografiile lor cu tematica eco pe portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, in sectiunea „Concurs”, sau pot trimite materialele pe adresa contact@ecopaparazzi.ro. Toate lucrarile trebuie sa fie insotite de datele de contact ale concurentului, precum si de detalii  privind data si locul unde au fost realizate.

Se pot inscrie in concurs fotografii sau filme care surprind aspecte pozitive sau negative in legatura cu protectia mediului in comunitatile locale: persoane surprinse aruncand deseuri in locuri nepermise, exemple de actiuni de ecologizare, idei sau lectii pentru o viata mai prietenoasa fata de natura etc.  Lucrarile inscrise in concurs la editiile anterioare au aratat cum sunt taiati ilegal brazii pentru Craciun, au surprins imagini cu deseuri aruncate in zone nepermise sau cu defrisari care pun padurile in pericol. Au existat si mesaje pozitive, lucrarile demonstrand si felul in care se poate face educatie ecologica celor mici sau punand la dispozitia celor interesati idei eco pentru realizarea decoratiunilor de sarbatori.

Castigatorii vor fi desemnati in functie de numarul de voturi obtinute si vor fi anuntati pe 8 martie 2011. Premiile vor fi oferite de UPC Romania si Asociatia Environ si vor consta in aparate de fotografiat si multe alte surprize.
EcoPaparazzi este un proiect al agentiei Media Image Factory. EcoPaparazzi isi propune sa devina o prezenta online permanenta. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfasura lunar, iar platforma va deveni un loc in care toti cei interesati de protectia mediului pot atrage atentia asupra problemelor pe care le sesizeaza in comunitatile lor. Aici pot interactiona, creand o comunitate cu o voce puternica – o comunitate care, treptat, sa poata provoca autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot incarca fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, initiator Ecopaparazzi.

Articol aparut in www.bitpress.ro.