Media

Ce pregateste Trilulilu?

Autor: Costin Cocioabă
Publicaţie:www.refresh.ro
Data apariţie:26.01.2011

Trilulilu.ro va lansa anul acesta un proiect dezvoltat pe segmentul de muzica online. Declaratia vine din partea lui Sergiu Biris, general manager Trilulilu, la 4 ani de la aparitiea in peisajul .ro a site-ul de video sharing Trilulilu.ro. La multi ani, btw. :-)

“Este un proiect la care lucram deja de anul trecut. Pot sa spun ca e in zona de muzica online, si este foarte important pentru noi deoarece, pe langa faptul ca am depus foarte multa pasiune si am alocat resurse importante pentru a-l realiza, este inovator pentru mediul online Romanesc aducand reale beneficii atat pentru utilizatori cat si pentru artisti”, a declarat Sergiu Biriş pentru Wall Street.

Aniversarea celor 4 ani de Trilulilu.ro este sarbatorita printr-un concurs de creativitate video in cadrul caruia participantii trebuie sa realizeze o reclama video site-ului lor favorit, inscriindu-se astfel in cursa pentru unul dintre cele 28 de premii printre care un X-Box 360, un iPod nano de 4 Giga si obiecte promotionale Trilulilu. (comunicatul de presa | pagina concursului | regulament)

Bonus: Potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului, Trilulilu a raportat in 2009 o cifra de afaceri de aproximativ 305.000 euro. Citeste si alte stiri despre trilulilu.ro

Articol apărut în www.refresh.ro