Media

Aniversarea a 4 ani de Trilulilu, sărbătorită printr-un concurs de creativitate video

Autor: www.amosnews.ro
Publicaţie:www.amosnews.ro
Data apariţiei:24.01.2011

Trilulilu invită comunitatea să realizeze o reclamă video la site-ul lor favorit şi să câştige unul dintre cele 28 de premii puse la bătaie. Concursul a început în data de 22 ianuarie a.c şi se va încheia în data de 22 februarie a.c., ora 11:00. Se încurajează creativitatea participanţilor în realizarea unei reclame video de promovare a site-ului. Astfel, un X-Box 360, un iPod nano de 4 Giga şi multe alte premii îşi aşteaptă câştigătorii.

„Avem foarte multe planuri pentru 2011 şi nu pot decât să le mulţumesc colegilor mei pentru tot ce am realizat înpreună pînă acum. Le mulţumesc şi tuturor utilizatorilor noştri, care au fost întotdeauna alături de noi şi sper să  le placă acest concurs aniversar, special pregătit pentru ei”, a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Trilulilu.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Trilulilu pregăteşte multe surprize, atât pentru pentru comunitate, cât şi pentru partenerii şi clienţii săi „Dacă 2010 a fost un an al provocărilor, în 2011 vom încerca să ne auto-depăşim. Avem în plan lansarea, în premieră, a primului nostru sub-brand care va fi şi cel mai important proiect dezvoltat pînă acum de către Trilulilu, precum şi lansarea unei secţiuni noi în cadrul site-ului.
În ceea ce priveşte conţinutul şi partenerii, vom continua să îmbunătăţim ce am început: vom fi o platformă unde partenerii să distribuie şi să monetizeze conţinutul. Foarte curînd, vom întări lucrul acesta prin lansarea unui produs dedicat partenerilor a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Trilulilu.

Trilulilu este cea mai mare comunitate online din Romînia, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site romînesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.
Anul 2010 a adus  până acum pentru Trilulilu peste 3, 4 de unici şi cu un record de peste 300.000 de vizitatori unici într-o singură zi. În acest moment, Trilulilu are aproape 1 milion de utilizatori înregistraţi, din care peste 30% sunt activi în fiecare lună.

Articol apărut în www.amosnews.ro.