Media

O nouă ediţie a concursului EcoPaparazzi

Autor: Oana Dan
Publicatie: www.evz.ro
Data aparitiei:03.12.2010

La începutul lunii decembrie s-a dat startul unei noi ediţii a competiţiei EcoPaparazzi- concurs foto-video de poliţie verde a bunului-simţ.

Astfel, până pe 15 ianuarie, sunteţi invitaţi să fotografiaţi sau să filmaţi probleme din mediul înconjurător şi să încărcaţi imaginile pe platforma online a concursului.

Lucrările trebuie să abordeze o tematică eco – exemple de bune şi rele practici din comunitatea locală, cum ar fi persoane surprinse aruncând deşeuri în locuri nepermise sau acţiuni de ecologizare. Câştigătorii vor fi aleşi în funcţie de numărul de voturi primite şi vor fi premiaţi cu aparate de fotografiat şi alte premii surpriză.

Concursul, susţinut şi de evz.ro, se desfăşoară în colaborare cu Trilulilu.ro şi cu sprijinul UPC România şi al Asociaţiei Environ.

EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei Media Image Factory şi a debutat ca un concurs asociat caravanei educaţionale de filme cu mesaj ecologic Guerilla Verde. După primele ediţii, incurajaţi de interesul faţă de domeniu şi de feedbackul primit, organizatorii au decis să transforme EcoPaparazzi într-o prezenţă continuă.

Articol apărut în www.evz.ro.