Media

Trilulilu a triumfat la Webstock 2010

Aseară, 16 septembrie 2010, în cadrul galei de decernare a premiilor Webstock 2010 de la Bucureşti,  Trilulilu triumfat!

Compania clujeană a câştigat Locul I la ambele categorii la care s-a înscris în competiţie, şi anume Publishing, cu show-ul “Cook’n'Rolla”, şi Viral, cu “Ca$$a Loco – La mall”.
În acest an, Trilulilu a lansat în premieră show-ul culinar „Cook’n’Rolla”, prezentat de bucătarul Adrian Hădean. Prin acest show, Trilulilu a dorit să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor şi să le deschidă apetitul prin prezentarea unor reţete video simple şi delicioase, care pot fi preparate de oricine, în orice moment al zilei. După o vacanţă binemeritată, seria a doua a producţiei proprii „Cook’n’Rolla” va începe în curând pe Trilulilu, cu un suflu proaspăt.

Ca$$a Loco şi-a lansat single-ul „La mall” prin intermediul online-ului, pe Trilulilu. Locul I la Webstock 2010 a demonstrat că online-ul are o forţă impresionantă de promovare a unui artist sau a unei trupe şi că asocierile de brand-uri sunt binevenite.

“Pentru Trilulilu, ambele proiecte au fost pariuri atât cu noi înşine cât şi cu faptul că merită să fii diferit şi să investeşti în inovaţie pe Internet. “Cook’n Rolla” este un concept nou pentru online-ul românesc şi până la urmă un nou mod de comunicare prin care oferim advertiserilor oportunitatea de a avea expunere online într-un mod inedit. Am vrut să arătăm că merită să investeşti în producţie video online, iar premiul câştigat ne confirmă acest lucru.
Cu Ca$$a Loco – “La Mall” am avut o abordare inovatoare pentru un proiect relativ obişnuit: lansarea unei noi piese muzicale. Băieţii de la Ca$$a Loco au avut încredere în noi, în faptul că merită să lansăm piesa exclusiv pe trilulilu.ro şi că acest lucru va genera efecte “offline”. Ne-am dedicat total acestei viziuni şi a meritat din plin.”, a declarat Sergiu Biriş, Directorul General Triluliu.

Despre Trilulilu
Trilulilu este cea mai mare comunitate online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini. Trilulilu a fost lansat în ianuarie 2007, fiind în prezent cel mai vizitat site românesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.
Mai multe informaţii despre Trilulilu puteţi găsi accesând linkul: http://media.trilulilu.ro/
.
Despre Webstock

Webstock este cea mai importantă conferinţă dedicată social media din România, unde, în fiecare an, îşi dau întâlnire specialişti de top din industria online locală şi invitaţi internaţionali.
Conferinţele Webstock cuprind 6 întâlniri interactive despre cele mai noi tendinţe în social media, bune practici, comunicare şi promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii şi aplicaţii din domeniu.
Premiile Webstock salută cele mai creative şi inedite proiecte şi campanii în social media, produse în România în ultima perioadă.

Pentru mai multe informaţii:
Alina Crâncău
Crocodila de PR
tel/fax: 0364.107.025
Mobil: 0726187400
E-mail: alina.crancau@trilulilu.ro
Web: www.trilulilu.ro