Media

Trilulilu lansează “Viaţa în 3”, un serial online în regia Romtelecom

Autor: Sabrina Raileanu
Publicatie: www.money.ro
Data aparietiei: 15.06.2010

Serialul online “Viaţa în 3” va fi lansat în luna septembrie de către Romtelecom împreună cu Trilulilu, urmând a fi difuzat săptămânal, exclusiv online, în episoade de câteva minute. Serialul se va adresa tinerilor consumatori de online şi social media şi va prezenta întâmplări din viaţa unor tineri obişnuiţi, două fete şi un băiat, punând accent pe autenticitatea experienţelor trăite de aceştia. Proiectul este dezvoltat de agenţia online a Romtelecom, Frank Digital.

“Viaţa în 3 este un serial despre tineri şi despre toate trăirile care îi definesc, cu toate provocările şi nebuniile vârstei. Vrem să le vorbim acestora pe limba lor, de aceea am ales să derulăm acest proiect acolo unde ne întâlnim cel mai des cu ei, pe internet. Mai mult, cu acest serial reconfirmăm poziţionarea de entertainer a brandului Romtelecom, urmând strategia de comunicare lansată anul trecut, bazată pe concepte creative dezvoltate pe stiluri cinematografice.”, spune Ruxandra Rău, director de marketing, segment rezidenţial Romtelecom.

Preselecţia se va desfăşura online, pe viatain3.trilulilu.ro, proba de concurs constând în interpretarea unui scenariu disponibil în pagina proiectului. Cei care doresc să se înscrie trebuie să încarce pe platforma dedicată un filmulet demo cu propria interpretare, acestea fiind apoi evaluate de către un juriu de reprezentanţi din industria cinematografică şi din partea organizatorilor.

Cele mai votate trei interpretări de catre utilizatorii Trilulilu vor fi premiate fiecare cu o consolă Wii, iar juriul de specialitate va selecta cel puţin un participant la casting pentru un rol în serial.

“Sunt foarte încântat că Trilulilu face parte din acest proiect şi sunt convins că va avea succes, cu atât mai mult cu cât este o inovaţie în online-ul românesc. Conţinutul video se mută tot mai mult pe internet, e un trend care nu poate fi oprit şi care se va resimţi tot mai mult pe viitor. Dacă până acum ne doream doar să privim pe gaura cheii vecinilor noştri, acum avem ocazia să vedem online ce fac aceştia zi de zi. În plus, oricine poate să devină parte activă a serialului, prin castingul care se va desfăşura pe pagina special dedicată acestui proiect, viatain3.trilulilu.ro”, a declarat Sergiu Biriş, directorul general Trilulilu.

Articol aparut in www.money.ro.