Media

Selecţie pentru un serial online

Autor: O.C
Publicatie: www.ziuadecj.ro
Data aparitiei: 15.06.2010

Clujenii pot participa la un casting pentru tinerii cu abilităţi de actorie, care va fi organizat în perioada 15 iunie – 9 iulie de portalul de conţinut generat de utilizatori Trilulilu, administrat de la Cluj, şi de compania de telefonie Romtelecom. Cele mai bune trei interpretări vor fi premiate cu câte o consolă de jocuri Nintendo Wii, iar cel puţin un participant va fi selectat pentru un serial online „Viaţa în 3”, ce va fi lansat în toamnă.

Persoanele care doresc să participe la casting trebuie să interpreteze un scenariu disponibil pe pagina proiectului, iar pe platforma dedicată urmează să posteze filmuleţul demo cu propria interpretare. Aceasta va fi evaluată de un juriu de specialitate.

Serialul „Viaţa în 3” va fi lansat de către Romtelecom şi Trilulilu în luna septembrie.

„Serialul va fi difuzat săptămânal, exclusiv online prin platforma Trilulilu, în episoade de câteva minute şi se adresează tinerilor consumatori de online şi social media. Va prezenta întâmplări din viaţa unor tineri obişnuiţi, două fete şi un băiat, punând accent pe autenticitatea experienţelor trăite de aceştia”, au menţionat într-un comunicat de presă reprezentanţii proiectului.

Articol aparut in www.ziuadecj.ro.