Media

Casting pentru “Viata în 3”, cel mai tare serial online din Romania, in regia Romtelecom

Autor: Ariana Dahtide
Publicatie: www.www.mobile-news.ro
Data aparitiei: 15.06.2010
Intre 15 iunie si 9 iulie 2010, Romtelecom si Trilulilu organizeaza un casting pentru tinerii care cocheteaza cu actoria si vor sa debuteze în cel mai tare serial online din Romania.

Asadar, daca actoria se numara printre pasiunile tale, te asteptam la un altfel de preselectie, online, pe viatain3.trilulilu.ro. Proba de concurs consta în interpretarea unui scenariu disponibil în pagina proiectului – viatain3.trilulilu.ro. Cei care doresc sa se înscrie trebuie sa încarce pe platforma dedicata un filmulet demo cu propria interpretare. Inscrierile vor fi apoi evaluate de catre un juriu de reprezentanti din industria cinematografica si din partea organizatorilor.

Cele mai votate trei interpretari de catre utilizatorii Trilulilu vor fi premiate fiecare cu o consola Wii, iar juriul de specialitate va selecta cel putin un participant la casting pentru un rol in serial.

“Viata în 3”, cel mai tare serial online din Romania, va fi lansat în luna septembrie de catre Romtelecom impreuna cu Trilulilu. Serialul va fi difuzat saptamanal, exclusiv online prin platforma Trilulilu, in episoade de cateva minute si se adreseaza tinerilor consumatori de online si social media. Va prezenta întamplari din viata unor tineri obisnuiti, doua fete si un baiat, punand accent pe autenticitatea experientelor traite de acestia. Proiectul este dezvoltat de agentia online a Romtelecom, Frank Digital.

“Viata în 3 este un serial despre tineri si despre toate trairile care îi definesc, cu toate provocarile si nebuniile varstei. Vrem sa le vorbim acestora pe limba lor, de aceea am ales sa derulam acest proiect acolo unde ne întalnim cel mai des cu ei, pe internet. Mai mult, cu acest serial reconfirmam pozitionarea de Entertainer a brandului Romtelecom, urmand strategia de comunicare lansata anul trecut, bazata pe concepte creative dezvoltate pe stiluri cinematografice.”, spune Ruxandra Rau, Director de Marketing, Segment Rezidential Romtelecom.

“Sunt foarte încantat ca Trilulilu face parte din acest proiect si sunt convins ca va avea succes, cu atat mai mult cu cat este o inovatie in online-ul romanesc. Continutul video se muta tot mai mult pe internet, e un trend care nu poate fi oprit si care se va resimti tot mai mult pe viitor. Daca pana acum ne doream doar sa privim pe gaura cheii vecinilor nostri, acum avem ocazia sa vedem online ce fac acestia zi de zi. In plus, oricine poate sa devina parte activa a serialului, prin castingul care se va desfasura pe pagina special dedicata acestui proiect, viatain3.trilulilu.ro”, a declarat Sergiu Biris, Directorul General Trilulilu.

Articol aparut pe www.mobile-news.ro.