Media

Trilulilu trece intr-o noua etapa, internalizand serviciul de vanzare a spatiilor publicitare

Autor: www.digital.iqads.ro
Publicatie: www.digital.iqads.ro
Data aparitiei: 11.05.2010

Dupa aproape un an de la inceperea parteneriatului, Trilulilu incheie colaborarea cu F5 X-Media, regie care a vandut in conditii de non-exclusivitate spatiul publicitar de pe www.trilulilu.ro.

Datorita cresterii inregistrate in ultima perioada, atat ca si echipa, trafic, continut sau parteneriate, Trilulilu a decis inceperea unui proces de internalizare a vanzarilor fapt care reprezinta o evolutie fireasca a business-ului. “Colaborarea pe care am avut-o cu F5 X-Media a fost extrem de buna, asa ca nu avem nimic sa le reprosam. Dimpotriva, a fost o placere sa lucram cu Dragos Stanca si echipa lui. Ne-au reprezentat foarte bine pe toata durata colaborarii“, a declarat Sergiu Biris, Crocodilu’ Sef al Trilulilu.

“Pentru F5 X-Media vanzarea celui mai de succes proiect romanesc de video sharing a fost o provocare pe care am dus-o la capat cu succes.

Ii multumesc lui Sergiu Biris și echipei sale pentru deschiderea pe care au avut-o in toate proiectele pe care le-am implementat impreuna și le doresc succes in noua etapa in care intra, prin aceasta decizie”, a adaugat Dragos Stanca, director F5.

In acest moment, Triluliu are doua birouri: unul in Cluj-Napoca si unul in Bucuresti, situat la Bucharest Hubb, locatie care gazduieste acum echipa de vanzari formata din Cornel Axin, Sorin Cristea si Catalin Dobre.Internalizarea totala a vanzarilor Trilulilu va avea loc la mijlocul lunii iunie cand inceteaza si contractul cu Beyond Media, regie care gestioneaza spatiul de pe prima pagina a site-ului www.trilulilu.ro.

Articol apărut în www.digital.iqads.ro.