Media

Trilulilu isi internalizeaza vanzarile

Autor: Marius Dobre
Publicatie: www.financiarul.com
Data aparitiei: 11.05.2010

Dupa aproape un an de la inceperea parteneriatului, Trilulilu incheie colaborarea cu F5 X-Media, regie care a vandut in conditii de non-exclusivitate spatiul publicitar de pe www.trilulilu.ro, si a decis sa inceapa un preces de internalizare a vanzarilor. Decizia a fost motivata de cresterile inregistrate in ultima perioada, atat ca si echipa, trafic, continut sau parteneriate.
“Colaborarea pe care am avut-o cu F5 X-Media a fost extrem de buna, asa ca nu avem nimic sa le reprosam. Dimpotriva, a fost o placere sa lucram cu Dragos Stanca si echipa lui. Ne-au reprezentat foarte bine pe toata durata colaborarii”, a declarat Sergiu Biris, Crocodilu’ Sef al Trilulilu.
Echipa de vanzari este formata din trei oameni, Cornel Axin, Sorin Cristea si Catalin Dobre, si are sediul in Bucuresti, la Bucharest Hubb. Astfel, acesta este al doilea birou detinut de Trilulilu, dupa cel din Cluj-Napoca.

Internalizarea totala a vanzarilor Trilulilu va avea loc la mijlocul lunii iunie cand inceteaza si contractul cu Beyond Media, regie care gestioneaza spatiul de pe prima pagina a site-ului.

Articol apărut în www.financiarul.com.