Media

Da, se poate.

Autor: Gabriela Enescu

Publicatie: www.gandestebiz.ro

Data aparitie: 21.04.2010

Da, se poate sa revigorezi spiritul Biz cu proiecte indraznete pana la limita inconstientei. Si sa iasa extraordinar. Sa crezi intr-o idée aparent irealizabila si sa o transformi in realitate. Sa raspunzi la criza cu incredere si la provocari cu acte de curaj.

Si, in cazul de fata, da, se poate sa faci o coperta imposibila in care sa convingi sase dintre cei mai importanti oameni din online sa pozeze asa cum nu au facut-o niciodata pana acum.

iz relanseaza cea de-a doua editie a studiului TopSocialBrands intr-un numar iesit din tipare. Unul in care Radu Ionescu, Cristi Manafu, Bobby Voicu, Marius Ghenea, George Lemnaru si Sergiu Biris apar pe coperta dezgoliti de secrete. La propriu. De ce, in ce fel si cum asa, afla in Biz 194, care apare joi la chioscuri.

Iar in 27 aprilie, te invitam la evenimentul TopSocialBrands, pentru a te intalni cu good guys that turned bad de pe coperta Biz. Si pentru a afla strategiile de social media ale marilor branduri din Romania.

In concluzie, da, se poate sa fii creativ si sa lupti pentru un proiect care pare irealizabil majoritatii. Pentru ca, asa cum zice si Marta, nimic nu e imposibil.

Articol apărut în www.gandestebiz.ro.