Media

Trilulilu te invita la shopping pe Fashion Days!

Bucuresti – 25 August 2009 – Incepand de astazi, toti membrii Trilulilu au posibilitatea de a se inregistra gratuit in singurul club de fashion shopping din Romania – www.fashiondays.ro – unde accesul se face doar pe baza de invitatie.

Membrii Fashion Days si Trilulilu beneficiaza de reduceri de pana la 80% la produse de marca precum Tommy Hilfiger, Victoria Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas, D&G si multe altele si au garantia autenticitatii si calitatii produselor comandate.

Pentru fiecare prima comanda plasata in prima luna de la crearea contului, Trilulilu acorda membrilor sai un bonus de 30 lei.

Pentru a beneficia de promotie, utilizatorii Trilulilu trebuie sa acceseze pagina de inregistrare www.trilulilu.ro/promotii/fashiondays si sa isi creeze cont pe www.fashiondays.ro.

Fashion Days este singurul magazin online din Romania creat pe conceptul unui club exclusivist de shopping. Site-ul ofera doar propriilor membri acces la colectiile in editie limitata ale celor mai apreciati designeri si ale celor mai cunoscute brand-uri internationale, la preturi cu discount-uri intre 20 si 80%, in cadrul unor campanii de vanzare care dureaza maximum 5 zile. Fashion Days este un proiect SWISS Venture.

SWISS Venture este o companie cu sediul in Romania, focalizata pe domeniul online din Sud-Estul Europei. Compania actioneaza ca un incubator pentru proiecte noi. In prezent, SWISS Venture dezvolta mai multe proiecte dedicate unor grupuri tinta variate. Sfera proiectelor cuprinde magazinul on-line de lentile de contact Drlentila.ro, magazinul online care vinde laptopuri HP renew your-laptop.ro, site-ul de dating premium Lovein.ro si prima retea romaneasca de studenti, Studentin.ro. SWISS Venture a fost infiintata in septembrie 2008 de antrepenorii elvetieni.

Trilulilu este primul site romanesc de sharing (partajare de fisiere video, imagini si audio). Site-ul a fost lansat oficial in 22 ianuarie 2007. Trilulilu promoveaza spiritul de gasca, prietenia si flexibilitatea, in opozitie cu atitudinea de corporatie specifica altor site-uri de profil. Utilizarea Trilulilu este gratuita, oricine putand sa se inregistreze foarte rapid. Trilulilu are momentan o comunitate de peste 500.000 de utilizatori inregistrati si un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici lunar. Curat, destept, simpatic si interactiv – asta inseamna Trilulilu.

Cristian Ducu
CEO

Fashion Days Shopping S.R.L.
Calea Rahovei nr. 266-268, Corp 5, Parter
Sector 5, Bucuresti, Romania

Comunicat de presă apărut în www.comunicatedepresa.ro.