Media

Trilulilu.ro se extinde cu propria platforma de publicitate video, in sistem cost per click

Autor: Roxana Ivan
Publicaţie: www.standard.ro
Data apariţei: 22.06.2009

Platforma locala de sharing Trilulilu.ro a lansat propria platforma de publicitate video in sistem de plata cost per click (CPC), destinata in special companiilor care investesc bugete mici si medii in publicitatea online, potrivit unui comunicat de presa.

Dezvoltata de echipa Trilulilu,platforma permite crearea unor reclame ce vor fi afisate in cadrul clipurilor de pe site, precum si targetarea dupa locația, sexul și varsta utilizatorilor sau dupa categoria de interes din care fac parte clipurile.

„Poti targeta dupa locatia, profilul utilizatorilor de pe site sau categoria din care video-urile fac parte, costul per click fiind stabilit in functie de nivelul de targetare pe care il doresti. Reclamele sunt afisate sub forma unui text overlay”, a explicat pe blogul propriu Sergiu Biris, directorul general al Trilulilu.

Sistemul este complet automatizat, clienții avand la dispoziție o interfața prin care iși pot gestiona singuri campaniile, de la creatie si targetare la obtinerea statisticilor. Platforma de publicitate video a Trilulilu.ro este destinata companiilor care investesc bugete mici și medii in publicitate online și care cauta rezultate și eficiența de pe urma campaniilor lor.

“Ideea realizarii unui astfel de sistem a venit ca urmare a nevoii companiilor de a investi in soluții de publicitate online eficiente. Avem de partea noastra atat un inventar mare de conținut video cat și rezultate foarte bune obținute in campaniile de publicitate video derulate pana acum pe site-ul nostru”, a declarat Sergiu Biris.

Trilulilu se va mai extinde in scurt timp si cu un program de impartire a veniturilor cu creatorii de continut video. Potrivit companiei, Trilulilu.ro avea la inceputul lunii iunie peste 500.000 de utilizatori inregistrați și peste 23.000 de ore de conținut video postat exclusiv de catre utilizatorii site-ului. Potrivit SATI, site-ul a atras in luna mai circa 2,3 milioane de vizitatori unici, ocupand a doua pozitie in topul general al site-urilor.

Articol apărut în www.standard.ro.