Media

Site-ul clujean Trilulilu a implinit trei ani

Autor: Alexandra Groza
Publicatie: www.citynews.ro
Data aparitiei: 22.01.2010

Site-ul clujean Trilulilu implineste astazi trei ani de la infiintare. Pe 22 ianuarie 2007 se lansa alternativa serviciului deja consacrat, www.youtube.com, era “made in Cluj” si purta un nume cel putin “nebunatic”. Publicul, atat din Romania, cat si de peste hotare, a inceput sa incarce filme si melodii, iar pe 21 ianuarie Trilulilu se putea lauda cu 196.170 de vizitatori unici.

Pe parcursul celor trei ani, www.trilulilu.ro a castigat premii precum “cel mai bun site, categoria “Divertisment şi timp liber”, la festivalul Internetics in noiembrie 2007 si premiul I, la sectiunea User Generated Content, la Webstock in octombrie 2008. Intre timp, s-a schimbat si actionarul majoritar, omul de afaceri Alexis Bonte cumparand 51% din actiuni, iar in iunie 2009 se lanseaza prima platforma de publicitate video in sistem de plata CPC marca Trilulilu.

„Chiar nu simt ca au trecut trei ani de cand am lansat Trilulilu. Impreuna cu echipa mea de crocodili, muncim la fel de mult, cu acelasi entuziasm si pasiune. De fapt, poate muncim mai mult, pentru ca avem o responsabilitate fata de comunitate. Am invatat foarte multe in acesti trei ani, am devenit mai maturi si mai constienti in ceea ce priveste userii nostri si preferintele lor, carora trebuie sa le multumesc ca sunt in spiritul Trilulilu”, a declarat Sergiu Biris, Crocodilul Sef.

Trilulilu are momentan o comunitate de peste 650.000 de utilizatori inregistrati si un trafic de aproximativ 2,6 milioane de vizitatori unici lunar.

Articol apărut în www.citynews.ro.