Media

Părinţii Trilulilu au lansat prima reţea socială autohtonă de business

Autor: Cristian Bandea
Publicaţie: www.cotidianul.ro
Data apariţiei: 21.01.2009

Proiectul a demarat în octombrie 2008, însă până acum a funcţionat în versiune beta, cu un număr limitat de utilizatori, pentru ca echipa Tetatet să stabilizeze platforma.

Zece oameni, răspândiţi în toate colţurile României şi în străinătate, şi opt luni de muncă, aşa arată cifrele din spatele primei reţele sociale autohtone de business, Tetatet. Patru dintre cele zece persoane care au pus umărul la dezvoltarea proiectului sunt cofondatori Trilulilu, lansat la începutul lui 2007, iar succesul pe care l-a avut site-ul de videosharing îi îndreptăţeşte să spere că vor da din nou lovitura în mediul online.

“Tetatet se adresează tuturor profesioniştilor români dornici să se dezvolte profesional, să interacţioneze cu specialişti din domeniul lor sau să descopere oportunităţi de afaceri. Fie el oriunde în lume, un profesionist român poate primi oricând o invitaţie de conectare de la un fost coleg sau un partener din ţară”, a explicat pentru Cotidianul Bogdan Colceriu, brand manager Tetatet.

Proiectul a demarat în octombrie 2008, însă până acum a funcţionat în versiune beta, cu un număr limitat de utilizatori, pentru ca echipa Tetatet să stabilizeze platforma.

“Site-ul este încă în versiune beta, aşadar eventualele probleme tehnice din următoarea perioadă sunt inerente”, avertizează Rareş Drăgan, chief technology officer Tetatet, cel care a construit platforma tehnică HC Engine, care stă la baza reţelei. “Ne bazăm însă pe feedbackul utilizatorilor şi pe implicarea lor în proiect”, a mai subliniat Drăgan.

În ceea ce priveşte promovarea, Bogdan Colceriu a declarat că echipa Tetatet este încrezătoare în puterea virală a reţelei, astfel că nu se va miza pe bugete mari de marketing. “Ca şi în cazul Trilulilu, ne concentrăm pe dezvoltarea unui produs pe care oamenii să şi-l dorească, sub un brand care să convingă”, a mai adăugat Colceriu.

Articol apărut în www.cotidianul.ro.