Media

Tăriceanu face conferinţă de presă pe Trilulilu.ro

Autor: Izabela Niculescu
Publicaţie: www.cotidianul.ro
Data apariţiei: 27.11.2008

Şeful Guvernului a anunţat, pe blog, că va susţine vineri, la ora 15.00, prima sa conferinţă live video pe site-ul Trilulilu, un eveniment pe care l-a numit “Tăriceanu 2.0″.

“Vineri, 28 noiembrie, la ora 15.00, voi avea prima mea conferinţă de tip 2.0, live video pe Trilulilu. Un eveniment inedit pe care l-am numit Tăriceanu 2.0. Îmi doresc să avem o discuţie liberă despre criza economică globală şi despre soluţiile practice pe care le avem la îndemână pentru a o depăşi, dar şi despre aşteptările voastre pentru următorii patru ani”, afirmă Tăriceanu pe blogul său, www.tariceanu.ro.

El precizează că aşteaptă până vineri, ora 15.00, întrebări, sugestii şi opinii pe site-ul său şi asigură că vrea să răspundă la cât mai multe dintre acestea.

“Îmi doresc deopotrivă să ştiu cum vedeţi voi lucrurile.Trimiteţi-mi aici întrebarea la care vreţi să vă răspund vineri. Voi invita pe câţiva dintre cei care-mi vor pune întrebări să-mi fie alături la conferinţă. Mi-ar plăcea să vă aflaţi şi voi printre ei. Vă mulţumesc anticipat şi vă aştept vineri, de la ora 15.00, pe tăriceanu.ro sau trilulilu.ro”, mai spune Tăriceanu.

Articol apărut în www.cotidianul.ro.