Media

Oamenii de afaceri se intalnesc la Zilele Bizz

Autor: Ioana Handabut
Publicaţie: www.citynews.ro
Data apariţiei: 11.11.2008

Zilele Bizz, cel mai important eveniment business to business din Romania, va avea loc si la Cluj-Napoca, in perioada 12-13 noiembrie.
Evenimentul va acoperi cele mai dinamice si mai profitabile domenii de afaceri din Romania, precum finante, real estate, retail, advertising, marketing, consultanta IT si altele.

Structurat pe doua zile, evenimentul va dezvolta teme precum „Profilul investitional al zonei”, „Investitii de succes si perspective de dezvoltare”, „Cum obtii finantare pentru afacerea ta” sau „Investitii in piata imobiliara.

Printre invitatii care si-au confirmat deja prezenta la eveniment se numara primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Marius Bene, din partea Cosmote, Sergiu Biris, din partea Trilulilu, Robert Rekkers, director general al Bancii Transilvania, Marius Ghenea, de la PCfun.ro, Adrian Crivii, de la Darian Rom Suisse, si Simona Tapoca, din partea Ernst & Young.

Invitatul special al evenimentului este Paul Garrison, care va sustine o sesiune speciala, „Marketing Exponential. Cum sustii cresterea intr-un mediu in continua miscare”.

Articol apărut în www.citynews.ro.