Media

Trilulilu.ro intra in Top 5 SATI

Autor: Roxana Ivan
Publicaţie: www.standard.ro
Data apariţiei: 13.06.2008

Primul val de date SATI pentru platforma autohtona de sharing Trilulilu.ro o pozitioneaza direct pe locul 4 in topul site-urilor cu cei mai multi vizitatori unici, arata datele studiului pentru luna mai.

Trilulilu.ro intra in top cu 1,24 milioane de vizitatori unici si cu peste 47 milioane de afisari, impunandu-se ca al doilea site din SATI la acest capitol, dupa neogen.ro, cu 113,6 milioane de afisari. Potrivit lui Sergiu Biris, directorul general al Trilulilu, echipa lucreaza la dezvoltarea platformei, astfel incat sa devina brandul principal de sharing din Romania.

Pentru cele mai multe site-uri care au deja date SATI, luna mai a adus cresteri ale numarului de vizitatori. Site-ul cu cei mai multi vizitatori unici continua sa fie forum.softpedia.com, care a atras doua milioane de persoane, mai mult decat in aprilie.
Tot o evolutie ascendenta au avut si neogen.ro, roportal.ro si ejobs.ro.

Cele mai notabile cresteri au fost inregistrate de portalul clopotel.ro, al carui numar de vizitatori s-a majorat cu circa 18 procente, si de gsp.ro, vizitat de peste 955.000 de persoane, mai multi cu 10% in comparatie cu luna aprilie.

Luna nu a fost prolifica pentru portalul acasa.ro, al carui numar de vizitatori s-a diminuat de la 1,22 milioane de vizitatori la 1,12 milioane de vizitatori. In contextul finalizarii emisiunii “Dansez pentru tine” si a editiei 2007-2008 din Liga Campionilor, site-ul protv.ro a pierdut si el vizitatori. In plus, ele.ro a parasit Top 10 odata cu intrarea in clasament a site-ului Trilulilu.ro.

Articol apărut în www.standard.ro.