Media

Cursuri pentru tinerii manageri

Autor: Alexandra Petrusca
Publicaţie: www.citynews.ro
Data apariţie: 23.05.2008

Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) si organizatia non-guvernamentala JCI (Junior Chamber International) au lansat in aceasta luna conceptul Abecedar Business Training (ABT).

Concret, ABT inseamna o serie de sesiuni de training care au loc in Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Iasi si Bucuresti. Fiecare training dureaza doua zile si se adreseaza tinerilor cu varste intre 20 si 30 de ani care au deja o afacere sau care sunt in curs sa isi creeze una.

In cadrul celor doua zile de desfasurare a Abecedar Business Training, la Cluj-Napoca vor lua cuvantul traineri, dar si manageri de succes. Ioana Muresan, Andy Szekely, Andreea Sut, Alina Marginean, Adina Marcu, Stefan Teiosanu, Ioana Abraham, au sustinut seminarii sau urmeaza sa sustina in cursul zilei de astazi, in sala Europa a Casei de Cultura a Studentilor.

Sambata, in aceeasi locatie, incepand cu ora 10, Cristian Dascalu, Antonela Marincat, Radu Limpede, Bogdan Craciunas si Sergiu Biris – creatorul trilulilu.ro ii vor consilia pe cei 50 de tineri inscrisi la ABT.

Articol apărut în www.citynews.ro.