Media

Parteneriat Hi-Q – trilulilu.ro

Cluj-Napoca- 16 Martie 2007 – Trupa Hi-Q şi site-ul românesc de sharing www.trilulilu.ro au facut primul pas al unei colaborări care va aduce o mulţime de surprize fanilor celor două brand-uri româneşti

Ultimul videoclip Hi-Q la noul extras pe single, intitulat “Bună dimineaţa” poate fi vizionat online, în exclusivitate pe site-ul www.trilulilu.ro, într-o versiune personalizată pentru membri fan clubului trupei. Aceştia au avut plăcerea să vizioneze online varianta personalizată pentru ei, înca dinainte ca videoclipul sa apara la TV.

„Buna dimineata“ este primul single de pe albumul best-of al trupei, intitulat „Hi-Q De 10 ani“, un album inregistrat live 100% si cu variante acustice ale celor mai frumoase 15 melodii din istoria trupei.

Trilulilu (www.trilulilu.ro) este singurul site românesc pentru upload nelimitat, vizionare si sharing de video, imagini şi audio. Trilulilu este o experienţa nouă pentru România sub un nume pe care îl veţi înţelege mai bine accesând www.trilulilu.ro. Curat, deştept, simpatic şi interactiv – asta înseamnă Trilulilu.

Contact presă:

Sergiu Biriş
Director General
http://www.trilulilu.ro

Comunicat de presă apărut în www.comunicatedepresa.ro.